Meer dan twintig deelnemers zullen zorgen voor een unieke line-up van brouwers, wijnboeren en ciderhuizen. Lokale ingrediënten, spontane vergisting en rijping op eiken vaten staan centraal. Naast drinken is er heerlijk eten in de foodcourt met echt wild, gefermenteerde producten en producten rechtstreeks uit de natuur.
A Tue-Tête! 🇨🇭

A Tue-Tête! 🇨🇭

À Tue-Tête! is een kleine brouwerij en stekerij, gespecialiseerd in diverse soorten gemengde vergisting en vatgerijpte bieren. Ze komen uit de Zwitserse Alpen waar ze omringd zijn door wijngaarden en boomgaarden. À Tue-Tête! wil een verbinding maken tussen de huidige craft beer cultuur in Zwitserland en de traditionele wijnwereld.

facebook.com/attbrasserie
Antidoot Wilde Fermenten 🇧🇪

Antidoot Wilde Fermenten 🇧🇪

Bier, cider en wijn. Wild gefermenteerd met 100% natuurlijke gist en bacteriën. Antidoot geeft hun eigen twist aan de traditionele Belgische lambiek en saison, met lokale experimentele ingrediënten zoals fruit en kruiden, met rijping op houten vaten.

www.antidoot.be
Bofkont 🇧🇪

Bofkont 🇧🇪

Na enkele jaren te hebben geëxperimenteerd met lambiek en fruit, in de keuken, heeft Sam Hellemans sinds 2018 zijn mini blenderij in zijn kelder, in Kontich, België. Hij beschouwt zichzelf als een 'Bofkont' dat hij met zulke mooie lambieken mag werken en wij mogen het drinken!

facebook.com/bofkontbeer
Bokke / Methode Goat 🇧🇪

Bokke / Methode Goat 🇧🇪

Deze stekerij uit Hasselt, België, is een van de grootste namen in de huidige bierwereld. Raf Soef blend, met veel passie, geduld en precisie, verschillende lambieken en saisons tot prachtige creaties. Voor het vergisten worden de beste fruitsoorten en houten vaten geselecteerd.

facebook.com/bokke
Brauerei J. Kemker 🇩🇪

Brauerei J. Kemker 🇩🇪

De Duitse brouwerij van Jan Kemker bevindt zich op een boerderij vlakbij Münster. Ze maken, geinspireerd door oude stijlen, traditionele ciders, saisons met gemengde vergisting, gruit en wilde bieren.

www.braurerei-kemker.de
Brouwerij Vandenbroek 🇳🇱

Brouwerij Vandenbroek 🇳🇱

Spontaan vergiste bieren gerijpt op eiken vaten. Gebrouwen in de zelf gemaakte houtgestookte brouwerij met koperen ketels en traditioneel koelschip.

brouwerijvandenbroek.com
Ciderwinkel 🇳🇱

Ciderwinkel 🇳🇱

Ciderwinkel is importeur & distributeur voor diverse ambachtelijk gemaakte cider.

www.ciderwinkel.nl
De Wilde Slager 🇳🇱

De Wilde Slager 🇳🇱

Echt wild vlees uit de natuur, duurzaam en seizoensgebonden. Naast vlees zijn er diverse hapjes met gefermenteerde producten en heerlijke gerechten te vinden.

dewildeslager.nl
Dhana Chocolade 🇳🇱

Dhana Chocolade 🇳🇱

Gemaakt met de beste rauwe cacao, vrij van geraffineerde suikers, zuivel en gluten en boordevol smaak, dat zijn de bonbons van Dhana!

www.dhanachocolate.com
Doggerland 🇳🇱

Doggerland 🇳🇱

Ambachtelijke Groningse cider gemaakt van overtollige en ongewenste appels.

doggerlandcider.com
Elixer 🇳🇱

Elixer 🇳🇱

Deze kleine brouwerij uit Eelde focust zich op saisons, gruits, wild en sour ales van gemengde vergisting met hun eigen huisgist. Hierbij gebruiken ze veel ingrediënten die ze in het wild plukken.

facebook.com/elixer.bier.9
Fermenthings 🇧🇪

Fermenthings 🇧🇪

100% Gisting! Fermenthings uit Brussel maakt heerlijke gefermenteerde producten van de beste kwaliteit. Fermenthings organiseert workshops, verzorgt catering en heeft een laboratorium en winkel met eigen producten in Brussel zoals: kombucha, miso, cider en sake. Op het festival organiseren ze een Kimchi workshop!

www.fermenthings.be
Geuzestekerij 't Pomphuizeke 🇧🇪

Geuzestekerij 't Pomphuizeke 🇧🇪

't Pomphuizeke is een steker uit het Belgische Gent, vanuit passie voor geuze is John Versyck lambieken gaan blenden. Hij experimenteert graag met blenden van andere bierstijlen en bijzondere ingrediënten.

tpomphuizeke.wordpress.com
Gueuzerie Tilquin 🇧🇪

Gueuzerie Tilquin 🇧🇪

Gueuzerie Tilquin is de enige geuzestekerij van Wallonië, gevestigd in Bierk in de Zennevallei en is een van de beste stekers van België. Naast Oude Geuze maken ze diverse fruitlambieken zoals de Oude Quetsche, Oude Pinot Noir en de experimentele Fruit Series.

www.gueuzerietilquin.be
Mill's Brewing 🇬🇧

Mill's Brewing 🇬🇧

Brouwen en blenden van natuurlijk gefermenteerde bieren met minimale moderne middellen. Spontane gisting en lokaal verzamelde ingrediënten.

millsbrewing.wordpress.com
Nevel Artisan Ales 🇳🇱

Nevel Artisan Ales 🇳🇱

Gebalanceerde bieren met veel lokaal geoogste ingrediënten zoals kruiden en fruit, vergist met hun wilde huiscultuur en gerijpt op eikenhouten vaten.

nevel.org
Oersoep 🇳🇱

Oersoep 🇳🇱

Oersoep produceert bier in de oude soepfabriek op het Honigcomplex in Nijmegen. Ze maken bieren met verschillende huisculturen, wilde en spontane vergisting.

www.oersoepbrouwerij.nl
Pellicle Vergistingen 🇧🇪

Pellicle Vergistingen 🇧🇪

Pellicle uit Brugge, België, maakt bijzondere blends van fruit, lambieken en andere bierstijlen. Vanuit zijn passie voor natuurwijnen maakt hij wijn en experimentele combinaties van bier en wijn.

instagram.com/pellicle.vergistingen
Pomme d'Or 🇳🇱

Pomme d'Or 🇳🇱

Cider en Calvados van de allerhoogste kwaliteit koop je bij Pomme d’Or. Rechtstreekse import van kleine producenten van grote klasse, direct in de webshop te bestellen.

www.pommedor.nl
Scobytea 🇳🇱

Scobytea 🇳🇱

Maak kennis met de kombucha van Scobytea. Deze gefermenteerde frisdrank op basis van thee wordt gemaakt in Groningen. Kom proeven!

instagram.com/scobytea.050
Tommie Sjef Wild Ales 🇳🇱

Tommie Sjef Wild Ales 🇳🇱

Wild vergiste bieren, met diverse biologische ingrediënten, gerijpt op eiken vaten.

tswildales.com
Vino per Tutti 🇳🇱

Vino per Tutti 🇳🇱

Wijnimporteur gespecialiseerd in de mooiste Italiaanse natuurlijke artisanale wijnen.

www.vinopertutti.nl/home
Wild Creatures 🇨🇿

Wild Creatures 🇨🇿

De enige Tsjechische brouwerij met wilde bieren. Ze gebruiken technieken uit de wijnproductie, oude wijnvaten en leggen zo de link tussen spontaan vergiste bieren en wijn.

wildcreatures.cz
Wilde Wadoesters 🇳🇱

Wilde Wadoesters 🇳🇱

De wilde oesters worden door De Goede Vissers met de hand geraapt op oesterbanken in de Waddenzee, in Noord-Groningen. Naast oesters nemen De Goede Vissers uit Lauwersoog verschillende visspecialiteiten mee zoals kokkels en langoustines, gevangen met respect voor de zee. Proef de unieke smaak van het Zilte Wad!

www.wadoesters.nl
YanFlorijn Wijn 🇳🇱

YanFlorijn Wijn 🇳🇱

YanFlorijn is leverancier en webshop voor bijzondere biologisch(-dynamische) wijnen en natuurwijnen van kleinschalige wijnboeren uit heel Europa.

www.yanflorijn.nl
Zomerdijk Brewing & Blending 🇳🇱

Zomerdijk Brewing & Blending 🇳🇱

Zomerdijk Brewing & Blending is de wilde afdeling van Brouwerij Moersleutel uit Alkmaar. In deze aparte afdeling van de brouwerij worden op hele kleine schaal verschillende wild vergiste bieren gemaakt die in houten vaten gisten en rijpen.

www.facebook.com/Zomerdijk-Brewing-Blending