Meer dan twintig deelnemers zullen zorgen voor een unieke line-up van brouwers, wijnboeren en ciderhuizen. Lokale ingrediënten, spontane vergisting en rijping op eiken vaten staan centraal. Naast drinken is er heerlijk eten in de foodcourt met echt wild, gefermenteerde producten en producten rechtstreeks uit de natuur.
A Tue-Tête! 🇨🇭

A Tue-Tête! 🇨🇭

À Tue-Tête! is een kleine brouwerij en stekerij, gespecialiseerd in diverse soorten gemengde vergisting en vatgerijpte bieren. Ze komen uit de Zwitserse Alpen waar ze omringd zijn door wijngaarden en boomgaarden. À Tue-Tête! wil een verbinding maken tussen de huidige craft beer cultuur in Zwitserland en de traditionele wijnwereld.

facebook.com/attbrasserie
Antidoot Wilde Fermenten 🇧🇪

Antidoot Wilde Fermenten 🇧🇪

Bier, cider en wijn. Wild gefermenteerd met 100% natuurlijke gist en bacteriën. Antidoot geeft hun eigen twist aan de traditionele Belgische lambiek en saison, met lokale experimentele ingrediënten zoals fruit en kruiden, met rijping op houten vaten.

www.antidoot.be
Bokke / Methode Goat 🇧🇪

Bokke / Methode Goat 🇧🇪

Deze stekerij uit Hasselt, België, is een van de grootste namen in de huidige bierwereld. Raf Soef blend, met veel passie, geduld en precisie, verschillende lambieken en saisons tot prachtige creaties. Voor het vergisten worden de beste fruitsoorten en houten vaten geselecteerd.

facebook.com/bokke
Brauerei J. Kemker 🇩🇪

Brauerei J. Kemker 🇩🇪

De Duitse brouwerij van Jan Kemker bevindt zich op een boerderij vlakbij Münster. Ze maken, geinspireerd door oude stijlen, traditionele ciders, saisons met gemengde vergisting, gruit en wilde bieren.

www.braurerei-kemker.de
Brouwerij Vandenbroek 🇳🇱

Brouwerij Vandenbroek 🇳🇱

Spontaan vergiste bieren gerijpt op eiken vaten. Gebrouwen in de zelf gemaakte houtgestookte brouwerij met koperen ketels en traditioneel koelschip.

brouwerijvandenbroek.com
Ciderwinkel 🇳🇱

Ciderwinkel 🇳🇱

Ciderwinkel is importeur & distributeur voor diverse ambachtelijk gemaakte cider.

www.ciderwinkel.nl
Clavelin 🇳🇱

Clavelin 🇳🇱

Jean van Roekel is wijnmaker in de Loire en importeur van natuurwijnen. Clavelin staat voor bijzondere natuurwijnen zonder toevoegingen, ongefilterd, vergist met natuurlijke gisten.

www.clavelin.nl
De Wilde Slager 🇳🇱

De Wilde Slager 🇳🇱

Echt wild vlees uit de natuur, duurzaam en seizoensgebonden. Naast vlees zijn er diverse hapjes met gefermenteerde producten en heerlijke gerechten te vinden.

dewildeslager.nl
Doggerland 🇳🇱

Doggerland 🇳🇱

Ambachtelijke Groningse cider gemaakt van overtollige en ongewenste appels.

doggerlandcider.com
Gueuzerie Tilquin 🇧🇪

Gueuzerie Tilquin 🇧🇪

Gueuzerie Tilquin is de enige geuzestekerij van Wallonië, gevestigd in Bierk in de Zennevallei en is een van de beste stekers van België. Naast Oude Geuze maken ze diverse fruitlambieken zoals de Oude Quetsche, Oude Pinot Noir en de experimentele Fruit Series.

www.gueuzerietilquin.be
Mill's Brewing 🇬🇧

Mill's Brewing 🇬🇧

Brouwen en blenden van natuurlijk gefermenteerde bieren met minimale moderne middellen. Spontane gisting en lokaal verzamelde ingrediënten.

millsbrewing.wordpress.com
Nevel Artisan Ales 🇳🇱

Nevel Artisan Ales 🇳🇱

Gebalanceerde bieren met veel lokaal geoogste ingrediënten zoals kruiden en fruit, vergist met hun wilde huiscultuur en gerijpt op eikenhouten vaten.

nevel.org
Oersoep 🇳🇱

Oersoep 🇳🇱

Oersoep produceert bier in de oude soepfabriek op het Honigcomplex in Nijmegen. Ze maken bieren met verschillende huisculturen, wilde en spontane vergisting.

www.oersoepbrouwerij.nl
Pomme d'Or 🇳🇱

Pomme d'Or 🇳🇱

Cider en Calvados van de allerhoogste kwaliteit koop je bij Pomme d’Or. Rechtstreekse import van kleine producenten van grote klasse, direct in de webshop te bestellen.

www.pommedor.nl
Tommie Sjef Wild Ales 🇳🇱

Tommie Sjef Wild Ales 🇳🇱

Wild vergiste bieren, met diverse biologische ingrediënten, gerijpt op eiken vaten.

tswildales.com
Vino per Tutti 🇳🇱

Vino per Tutti 🇳🇱

Wijnimporteur gespecialiseerd in de mooiste Italiaanse natuurlijke artisanale wijnen.

www.vinopertutti.nl/home
Wild Creatures 🇨🇿

Wild Creatures 🇨🇿

De enige Tsjechische brouwerij met wilde bieren. Ze gebruiken technieken uit de wijnproductie, oude wijnvaten en leggen zo de link tussen spontaan vergiste bieren en wijn.

wildcreatures.cz
Zomerdijk Brewing & Blending 🇳🇱

Zomerdijk Brewing & Blending 🇳🇱

Zomerdijk Brewing & Blending is de wilde afdeling van Brouwerij Moersleutel uit Alkmaar. In deze aparte afdeling van de brouwerij worden op hele kleine schaal verschillende wild vergiste bieren gemaakt die in houten vaten gisten en rijpen.

www.facebook.com/Zomerdijk-Brewing-Blending

Bij de volgende, en laatste, aanvulling in de line-up zullen we een aantal homeblenders/brouwers aankondigen en de food-court uitlichten, daarmee is de line-up volledig!